90' summer...



Peter Andre (născut Peter James Andrea data de 27 februarie 1973) este un englez -născut australian cântăreţ, compozitor şi personalitate de televiziune.

Andre a fost descoperit pe talent show de televiziune australian New Faces in 1990. În 1992, el a fost semnat pentru o companie de înregistrări şi a lansat cântecul său de debut " Drive Me Crazy ", care a ajuns numărul 72 în topul australian.

De asemenea, el a apărut pe record Childliners cadou de Crăciun şi în anii următori el a petrecut ceva timp în Cipru .




Garcia -
este o trupa de pionierat al Timba, noua incarnare a sunetului cubanez, un fenomen socio cultural integrarea un nou stil de dans , modă şi limba în cultura cubaneză, expresie a noii generaţii de Habaneros. Acest set de 14 artişti este condus de pianist , compozitor şi aranjor Lazaro Valdes . Acest Habanero a studiat la Academia de Alejandro Garcia Caturla , în 70, care a plecat pentru a lucra cu artişti, cum ar fi Pachito Alonso , Carcasele Bobby , şi Tellez Hector . Hotărât să înceapă propria felul său, în 1995 de asteptare pentru cubanez muzicieni de elita, mulţi dintre ei absolvenţi ai Nacional Escuela de Artes din Havana , inclusiv vocalisti Mompie Haila şi Borges Vannia . Trupa a facut primul turneu în 1996 , promovarea primul ei album, "Îţi place sau îţi place de mine.


Inner Circle este o trupă reggae din Jamaica, înființată în 1968 și cunoscută pentru cîntece precum Bad Boys și Sweat.



David Lubega (poreclit Lou Bega) (n. 13 aprilie 1975 în München, Germania de Vest) este un cântăreț de gen latino-pop cunoscut datorită piesei sale Mambo No.5.

sursa : wiki.org

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response.
0 Responses
Leave a Reply