CoMerCiaL...


Xonia (born Loredana Sachelaru; June 25, 1989) is an Australian singer, songwriter, actress and dancer of Romanian heritage.

1989 — 2007: Early life and education

Xonia was born 25 June 1989 in Melbourne, Australia to Romanian parents.[1] Her full birth name is Loredana Sachelaru but she started promoting herself as "Xonia" since her adolescence.[2] Throughout her childhood, Xonia manifested interest in ballet and at the age of 7 she was studying under the auspicies of The Australian Ballet School.[3] During the 1990s Xonia toured Australia and Europe with a dancing caravan and collaborated with some highly prestigious schools of ballet such as the English National Ballet and The Royal Ballet.[4] Through her concurrence with The Dancers Company, a national tour organised by The Australian Ballet, she often played the classic role of Clara inThe Nutcracker.[5]

In 1997 Xonia began showing interest in music and was subsequently signed to a recording contract with a local label in early 2003.[6]Throughout her adolescence she worked with several music producers such as Rob Davis, Doug Brady and Kevin Colbert in order to record her debut album.[7] Simultaneously, Xonia graduated graduated the Australian Ballet School (Certificate III in Dance) and was taken under the mentorship of Robert Sturrock, a well-known choreographer and dance coach.[8] In early 2000s Xonia put aside her musical career and focused on acting; shortly after she had a number of cameo appearances in high-profile TV series such as Noah's Arc, SeaChange, Holly's Heroes and Neighbours.[9][10]

In 2006 Xonia was selected to represent Australia at the international Beauty Contest "Miss Diaspora" where she had the opportunity to perform in front of 20,000 live spectators.[11] Same year later she performed in the Melbourne Commonwealth Games opening and closing ceremonies and was selected to dance with a guest star, the football player Nathan Brown from Richmond team.[12] Throughout 2007 Xonia showcased her choreography abilities while working with pop singer Platinum Lover for her live shows;[13] eventually she was featured as abackup dancer in some of the music videos produced by Ian Smith and Laura Gissara.[14] At the age of 19 Xonia enrolled in at the Hollywood Pop Academy in California, where she studied dance theory for a short time.[15]



Smiley (pe numele său real Andrei Tiberiu Marian) este un cântăreț și compozitor român, membru al trupei Simplu, având în același timp și o carieră solo.

Andrei s-a născut pe data de 27 iulie 1983 în Pitești, județul Argeș. Într-un interviu, acesta declară că în copilărie era un băiețel agitat, care nu putea sta locului o clipă. Totul a decurs normal până la vârsta de zece ani, când plăcerea lui Andrei de a asculta muzică s-a transformat în plăcerea de a cânta.

[modifică]Trupa Simplu

În anul 2001, CRBL avea să-i propună lui Andrei să facă parte din trupa Simplu, după ce inițial încercase să obțină un loc în formația Akcent. Deși propunerea a venit din partea unui membru al trupei, Smiley a dat proba pentru casa de discuri Roton. Ca membru al formației, Andrei a fost nevoit să învețe și să danseze. Pentru că era întotdeauna bine-dispus și îi înveselea pe cei din jurul său, vechiul Andrei a primit porecla de Smiley, poreclă pe care și-o folosește în prezent ca nume de scenă.

Pacha Man (născut Călin Nicorici, 21 iulie 1976 în Timişoara, România ) este un reggae muzician . El este unul dintre primii români artiştii să urmeze o carieră ca un reggae artist şi primul care să lanseze un album produs profesional în acest gen. El este bine cunoscut pentru stilul său agresiv şi marca patois - română abordare amestec la compozitie. [1]

Pacha Man sa născut în 1976 în Timişoara, România , oraşul unde a petrecut, de asemenea, cele mai multe din copilărie. Tatăl său a emigrat în Canada în 1980, lăsând un tânăr Pacha Man, cu un interes diminuare în educaţie şi o dorinţă dornici de a câştiga existenţa. A urmat paşii tatălui său de la vârsta de 14 ani, în 1990, când a plecat pentru Canada , o ţară care va deveni casa sa pentru următorii şapte ani în timp ce el a petrecut, de asemenea, diverse sume de timp, în New York şi Miami . El a inceput sa în scris versuri şi de a face muzică în timp ce respectarea africane "obiceiurile imigranţilor în Canada şi Statele Unite ale Americii . Sa întors în România în 1997, tatăl de unul cu prima sotia sa, un columbian imigrant a întâlnit în timp ce trăiesc în Canada . El a studiat, de asemenea, dreptul de 3 ani în New York . [2] În timp ce în Canada, Nicorici a fost incarcerat timp de 3 ani pentru jaf şi agresiune , după care a fost deportat înapoi în România în 1997.

Grasu xxl -Nichifor Dragoș (n. 11 august 1981, Buhuși, Bacău) este un rapper român.
Guess Who-Laurențiu Mocanu (n. 2 iunie 1986), cunoscut sub pseudonimul Guess Who, este un cântăreț de muzică hip hop din România. A cântat prima dată împreună cu Zekko în formația Anonim, îndrumați de cei de la Paraziții. Trupa a avut succes cu hituri precum „Extrema zilei” și „Înghețata”, după care și-a lansat albumul de debut Hai să vorbim în anul 2005.

În 2009, Guess Who lansează Probe audio, album care va fi relansat mai apoi cu GSP, sub numele de Locul potrivit/Probe audio și de pe care sunt lansate piesele „Tu”, „Gen” și „Locul potrivit”. Cea din urmă ajunge pe locuri fruntașe în majoritatea clasamentelor muzicale dinRomânia.

În februarie 2010, acesta pleacă în turneul național TU-r împreună cu Spike. Turneul începe pe 12 februarie și cuprinde concerte în aproximativ 20 de orașe.Laurențiu s-a născut în București, pe data de 2 iunie 1986 și este mezin în familie, având o soră mai mare pe nume Andreea [1]. În copilărie a jucat fotbal la clubul Steaua București [2].

În primul an de școala l-a cunoscut pe Zekko (pe numele său real Dragoș Lungeanu). Cei doi au devenit buni prieteni și au creat formația Anonim, pentru ca în 1999 să înceapa înregistrarile primelor lor piese. La începutul anilor 2000, Paraziții au lansat o campanie intitulată „Acțiunea Instrumentalui” care avea ca scop promovarea a noi talente în muzică. Anonim și-a trimis înregistrarile, iar în 2002 a semnat cu casa de discuri 20 CM Records. Au contribuit la albumele Categoria grea (2001) și Irefutabil (2002) ale celor de la Paraziții, la Sindromul Tourette al lui Cheloo (2003) și la compilația Sabotaj. În 2005 [3], Anonim își lanseaza primul material discografic, Hai să vorbim de pe care se lansează piesele „Extrema zilei” și „Înghețata”, ambele beneficiând de videoclip. Albumul mai cuprinde și colaborări cu Spike, DJ Undoo și cu membrii trupei Paraziții, Cheloo și FreakaDaDisk.


sursa: wikipedia.org

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response.
0 Responses
Leave a Reply