a few of my favourite...



Era (stil ca SEC) este o muzică New Age [1] proiect de compozitor francez Eric Lévi . Trupa a vândut mai mult de 12 milioane de albume. Ei folosesc versuri (de Guy Protheroe), care deşi este similar cu greaca sau latina sunt, de fapt, în mod deliberat lipsit de orice semnificaţie exactă.

Era - amestecuri cântece gregoriene şi, ocazional, muzica lumii contemporane cu electronice aranjamente. Aceasta este o reminiscenţă demuzică New Age de proiecte, cum ar fi Enigma , Gregorian şi Deep Forest . Era versuri sunt scrise în Pseudo-latină , precum şi în limba engleză. Unele dintre ele sunt bazate pe convingeri de sectă creştină francez din secolul al 13-lea, catari .

emisiuni lui Era şi videoclipuri muzicale caracteristică adesea artişti îmbrăcaţi în medievale tradiţionale sau haine şi armuri. Cele mai multe, de obicei, actorii Pierre Bouisierie şi Irene Bustamante efectua la spectacole Era.

"Ca o regula, incerc sa evit copierea stiluri muzicale, care sunt impuse de epoci şi culturi; eu sunt mereu în căutarea unor emoţii puternice; sortare care însoţesc un film epic. De fapt, am scris muzica pentru un film care nu a fost încă făcut! ", Spune Eric Levi.




Hayley Nichole Williams [1] [2] (născut la 27 decembrie 1988) [3] este un american cantaret si compozitor. Ea este solistul vocal [4] şi clape. Paramore a fost creat în Franklin, Tennessee , în 2004, cu Hayley Williams ( voce / clape ), alături de Josh farro ( chitara / backing vocals ),Jeremy Davis ( chitară bas ) şi farro Zac ( tobe ). Înainte de formarea Paramore, [8] ceilalţi membri a ceea ce a fost în curând să fie Paramore au fost "Edgy despre lucru feminin întreaga" de a avea Williams ca solist, dar cum acestea au fost prieteni buni, ea a început să scrie cu ele şi în cele din urmă a devenit membră . [15]Trupa a lansat trei albume de studio, Tot ce stim este în scădere , Riot! , şi New Eyes brand , precum şi două albume live şi un EP . În iunie 2009, trupa a salutat York Taylor ( chitară ritm ), în calitate de membru oficial, deşi el a fost deja joc ca membru turneu cu trupa din 2007.




Owl City este un american synthpop proiect muzical de către Adam Young . Owl City a fost născut din experimentele muzicale Young în "subsolul părinţii săi în Owatonna, Minnesota . Ca Owl City, Young a dezvoltat un text prin intermediul MySpace înainte de a semna cuUniversal Republic .

lui influenţează tinere sunt disco şi europene muzica electronica . După două albume independente, Owl City castigat popularitate mainstream cu anul 2009 major albumul de debut eticheta Eyes Ocean , care a dat nastere hit single " Fireflies ".


sursa : en.wikipedia.org

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response.
0 Responses
Leave a Reply