Los del Rio sau Las Ketchup ?



Los del Río (pronunţie spaniolă: [los del ri.o] , Cei de la River [1] ) este o muzică spaniolă duo compus din muzicieni Antonio Romero Monge şi Rafael Perdigones Ruiz. Ei sunt originari din secţiunea oraşul Dos Hermanas în Sevilia . Ca un duo, Romero şi Ruiz au fost un act de consistent, şi persistente, de la începutul anilor 1960. Ei au realizat o atenţie considerabilă în sudul Spaniei de timp " Macarena "a fost scris, dar nu fără a se confruntă cu unele dificultăţi în prealabil.

Los del Río specializata in muzica folk andaluz , în special " sevillanas ", tipic şi de muzică uşoară de cele mai multe Andaluzia . Pentru un anumit număr de ani, Los del Río s-au cunoscut pentru participarea la privat "jet-set", organizat la Marbella . Cu toate acestea, în vara lui 1996, duo-au bucurat de succesul lor multi-platină smash hit de vară " Macarena ", care a vandut peste patru milioane de exemplare înStatele Unite şi a petrecut un record de 14 săptămâni, la # 1. Aceasta este cea mai lungă rulează # 1 singur debut din istoria muzicii americane. Acesta a fost din cauza succesului singuratic a acestui cântec care Los del Río este considerat un hit-o minune . Piesa a fost, de asemenea, prezentate proeminent în alte multe ţări şi vândut extrem de bine în Australia şi Regatul Unit

&


Las Ketchup este un Latin Grammy Award nominalizat 4 - grup de fete format din surori Lola Muñoz, Pilar Muñoz, Lucia Muñoz, şi Rocío Muñoz de la Cordoba in Andaluzia , Spania . Ele sunt fiicele lui Juan Muñoz , un flamenco chitarist cunoscut sub numele de El Tomate (de rosii). Înainte de lângă Rocío la grupul în 2006, celelalte trei fete au avut succes cu lor hit la nivel mondial "Aserejé", de asemenea, cunoscut sub numele de " The Song Ketchup ".

În vara anului 2002 au avut un important flamenco EUROPOP fuziune a lovit cu "Aserejé" (lansat ca " The Song Ketchup "din Marea Britanie şi alte ţări), care a ajuns sau aproape a ajuns la partea de sus a topuri în multe ţări, inclusiv Spania , Marea Britanie , Italia , Grecia , Franţa , Finlanda , Turcia , Siria , Suedia , Norvegia , Belgia , Olanda , Filipine , Elveţia , Germania, România , Argentina , Polonia , Venezuela , Mexic , Peru , Canada , India , Malaezia , Australia , Noua Zeelandă , Egipt şi Puerto Rico . Cu toate acestea, nu a intrat în Top 40 pe USBillboard Hot 100 . Încă la nivel mondial, trio-ul a devenit rivali instant la un alt trio feminin spaniol, Lunae , care a lansat primul lor single în Europa, în acelaşi timp, în 2003. Titlul şi o parte din versuri au fost în limba spaniolă. Lovit a avut, de asemenea, un dans de însoţire.

Re grup a lansat Song Ketchup, cu un nou videoclip, ca un cântec de Crăciun.

Numele grupului este o referinţă la tatăl lor Juan Muñoz, un flamenco chitarist cunoscut sub numele de El Tomate (The roşii ). Acest lucru explică de ce lor album de debut a purtat titlulLas hijas del Tomate (Fiicele lui roşii).

În 2006 ei s-au alăturat Rocío, al patrulea, sora lor, pentru a reprezenta Spania la Eurovision Song Contest 2006 . Fetele s-au spus că Rocío a fost întotdeauna un membru al Las Ketchup, dar ea nu a fost în fotografii, videoclipuri sau spectacole pentru că ea a fost insarcinata.

Grupul a vandut peste 12 milioane de exemplare cu primul album, dar al doilea nu a atinge acelaşi succes.


sursa : http://en.wikipedia.org

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response.
0 Responses
Leave a Reply